VAN MEEWERKEN TOT SAMENWERKEN

Spelbrekers, het boek

Wat andere ondernemers zeggen:

"Een absolute meerwaarde om je plaats te vinden/voelen binnen een zelfredzaam team."

Marian Lemmens

Spelbrekers

Gedurende twee jaar interviewde ik samen met 3 andere businesscoaches "Spelbrekers"; mensen die werken in, of aan een zelfsturend team. Deze getuigenissen inspireerden ons om zelfsturing te zien als een instrument voor werkbaar werk, een goede work-life balance, een participatieve leiderschapsvorm en vooral, een formule die ook in de toekomst tot succes kan leiden, zowel voor de organisatie als voor alle deelnemers.

In dit boek krijg je inzicht in de denkwijze van deze mensen. Je leert hun valkuilen zien én mogelijkheden te openen om in je eigen team of organisatie zelfsturend te werken.

Beluister hier de podcasts van Spelbrekers, interessante gesprekken met een vleugje humor!

Inge, Mireille, Steph, Hans en Sarah publiceerden eind vorig jaar SPELBREKERS. Het boek biedt concrete handvaten om teams optimaal te laten samenwerken. De auteurs interviewden 50 professionals en deden enquêtes bij 450 bedrijven rond teams, zelfsturing en leiderschap. Ze bundelden hun bevindingen in het boek Spelbrekers.
Tijdens hun podcasts belichten ze concrete gevallen en geven hun advies. Ze doen dat op een luchtige en vrolijke wijze. Voor deze eerste podcast hebben ze aan het eind een fijn cadeautje voor je in petto. Geniet!!

Bestel uw boek vandaag via het bestelformulier op deze pagina.

Prijs: 19€ + 5,9€ verzendingskosten= 24.95€

Betaling op rekeningnummer BE08 7360 5450 8913

Wens je een factuur?
BTW?

Bedankt voor uw bericht!

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of voor meer info over de mogelijkheden.