top of page
Spain

Jouw ideale bedrijf in 3 jaar!

BUSINESS-RETREAT IN PORTUGAL OF SPANJE

coaching

Ondernemen is constant schakelen...

Ondernemen is vanuit onze passie blijven optimaliseren, opportuniteiten herkennen, risico's nemen, vernieuwen en bijbenen. Ons aanbod blijven transformeren in functie van de vraag van onze klanten, de maatschappij en met behulp van een razendsnel veranderende marketingwereld

 

Heerlijk toch? 

Het zit in ons bloed, het is de aard van het beestje. 

 

Je voelt dan ook die nood om te schakelen wanneer:

 • jouw klanteninstroom stabieler zou kunnen

 • jouw klanten niet de juiste en ideale klanten zijn

 • je cashflow golft van hoog naar laag, maar je kosten niet

 • Jouw marketing niet meer de conversie geeft die je zou willen

 • jouw team niet het dynamische, gemotiveerde en autonome team meer is die je voor ogen hebt

 • Je de broodnodige tijd ontbreekt voor echte evaluatie en bijsturing

 • Je weer heel veel zelf aan het doen bent in plaats van te delegeren

 • Je het plan om te groeien, optimaliseren en misschien zelfs heroriënteren maar blijft uitstellen

 • Het grote plaatje niet meer helder is

 • Je onderneming is jouw passie is maar jouw privéleven en gezin daarbij tekortschiet

 • je bent kampioen bent in uitvluchten verzinnen om nu echt meer te gaan bewegen

 • ...

Zet in 5 dagen opnieuw de puntjes op de i en zet heldere lijnen voor de komende 3 jaar.

Kom herbronnen in Portugal en laat je inspireren door een kleine groep ondernemers die net als jij werk willen maken van optimalisatie, een update van hun onderneming en hun eigen rol daarin als ondernemer, leidinggevende en als mens.  Zij worden jouw klankbord de komende 5 dagen.

Pak die koe bij de horens en neem 5 dagen echt de tijd om:

 • Jouw doelen opnieuw scherp te stellen

 • Jouw droom naar groei te concretiseren

 • Jouw medewerkers op een autonome of zelfsturende manier te laten werken

 • Jouw rol als ondernemer opnieuw aan te scherpen en daarbij dus meer zaken te delegeren

 • Jouw timemanagement te herbekijken zodat er meer tijd vrijkomt om AAN jouw zaak te werken in plaats van VOOR jouw bedrijf

 • echt te werken aan die optimale balans tussen privé en werk zodat dat sporten en qualitytime met het gezin opnieuw een evidentie wordt.

 • Eindelijk tijd vrij te maken om van het bovenstaande werk te maken


Hoe ik jou daarbij ga helpen?

Door mijn pragmatische en inspirerende aanpak kom jij heel snel in die actieflow! Ik motiveer jou om die dromen om te zetten in heldere doelen en help jou om de euforie te voelen alsof je het al hebt bereikt. Dat is jouw intrinsieke motivatie om er echt voor te gaan! 

 

Hoe zul jij je voelen als: 

 • je een groeiende klanteninstroom hebt van jouw ideale klanten?

 • Jouw stabiele en ruime cashflow ervoor zorgt dat jij met een gerust gemoed kunt ondernemen en kunt groeien?

 • Jouw team die extra mile gaat omdat ze het willen en niet omdat ze het moeten, ze zijn de wind in de zeilen van jouw zaak!

 • jouw marketing doet wat het moet doen: opbrengen!

 • je wekelijks een paar uur tijd hebt om na te denken over de next step, next level voor jouw bedrijf. Je hebt deze tijd omdat je andere dingen succesvol delegeert?

 • je een glashelder beeld hebt van waar jij als ondernemer met jouw bedrijf naartoe wilt en ook heel goed weet hoe je het gaat aanpakken?

 • Je kunt genieten van dat avondje uit met je partner, een middagje naar de zoo met jouw kids, wekelijks een gezonde dosis sport omdat jij niet absoluut elke minuut de boel draaiende moet houden.

Hoe zou jij je dan voelen

Daar gaan we voor!

 

Ik begeleide al meer dan 120 ondernemers de voorbije jaren naar hun ideale scenario via coachingstrajecten en businessretreats. Ik gaf jarenlang opleidingen in kleine en grote bedrijven rond leadership, communicatie, motivatie en sales. En ik schreef samen met 3 andere businesscoaches een boek over zelfsturende teams: Spelbrekers. 

 

Maar ik pas het zelf ook volledig toe in mijn eigen leven en onderneming! Ik emigreerde naar Portugal en startte van daaruit mijn bedrijf opnieuw op. Ik pendel tussen onze locatie in Spanje en Portugal, ga op avontuur met onze mobilhome en doe ondertussen wat ik het allerliefste doe: anderen inspireren en motiveren om een helder beeld te krijgen van wat ze WEL willen i.p.v. wat ze NIET willen en er dan voluit voor te gaan.

 

Ik voel dezelfde pijn als alle andere ondernemers! We denken vaak dat wij de enige, dat we daardoor niet goed bezig zijn. Maar niets is minder waar! Ook ik moet vaak opnieuw schakelen, en opnieuw en opnieuw.... 

Verblijf Portugal

Oliveira do Hospital

Travacinha in Seia

Travacinha is een  piepklein dorp die bij Seia hoort in de regio Coimbra in midden Portugal. Het ligt aan de voet van de grootste bergketen van het vasteland van Portugal: de Serra da Estrela. De vergezichten zijn er spectaculair, je vindt er rustige binnenmeren en klaterende watervallen en kunt er in de winter skiën. 
Het is een groene regio van Portugal met vele rivieren en wijndomeinen. Omdat dit een minder toeristische regio is, is het typische authentieke karakter van de regio bewaard gebleven. Doordat ik hier woon ken ik de leukste restaurantjes en plekjes.

b&b Quinta da lua Nova

 Onze B&B: Quinta da Lua Nova

Quinta Da Lua Nova is een eeuwenoud gerenoveerd Portugees landgoed. Het is niet alleen uniek door zijn prachtig gerenoveerde constructie en bijzonder smaakvolle inrichting met oog voor authentieke elementen, maar ook door zijn geïsoleerde ligging middenin een uitzonderlijke mooie en ongerepte natuur.

Je wordt ondergedompeld in een sfeer van grandeur en luxueus comfort en het respect en liefde voor de geweldige natuur. Vanuit de quinta heb je een prachtig zicht op de Serra da Estrela, het grootste gebergte van vasteland Portugal.

Het geheel is opgetrokken in de granieten natuursteen van de streek. Dit geeft niet alleen een bijzondere charme maar garandeert ook natuurlijke koele kamers, zelfs tijdens momenten van de grootste hitte.  Het heeft een overvloed aan gezellige hoekjes en plekjes waar we heerlijk tot rust kunnen komen, buiten en binnen.

Milko en Mario zijn onze Nederlandstalige gastheren die vanuit hun hart maar 1 ding willen: ons ontzorgen en verwennen! Want volgens Milko is één en één gelijk aan drie, en dat is ook zo! 

Enkele prachtige foto's gemaakt door Lies Willaert, de gastdocente van de 5-daagse fotografie-workshop.

Heeft u interesse? Neem nu contact op voor meer info of een afspraak

bottom of page