Motivation@Work

Info

“ A Goal is a dream with a deadline” (Napoleon Hill)

Niets is minder waar.. 
Als wij over een jaar op een terrasje zitten met een lekker glas champagne, en jij zegt tegen mij: 
“Inge, het was een
fantastisch jaar! Er is zoveel gebeurd, daar drinken we een glas op, en misschien zelfs 2!”
Wat is er dan gebeurd in jouw leven? In jouw onderneming? In jouw organisatie? 
Waarom zou je over een jaar ongelofelijk gelukkig kunnen zijn? 

Daar starten we mee in een coachingstraject met mij als coach.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

Dan maken we het concreet, bekijken jouw drijfveren, valkuilen en motivatoren. Waarom doe je wat je doet? Waar ben je bang voor, wat houdt je tegen? En eens het duidelijk is hoe jij jou wilt voelen over een jaar en wat daar dan voor nodig is gaan we ervoor!

 

We bekijken samen hoe je het gaat aanpakken, wat je verder moet ontwikkelen, moet activeren, welke blokkers je moet wegwerken en welke knopen je moet doorhakken. 
En… je zult het zelf moeten doen…Maar ik sta naast jou, begeleid jou in jouw proces en faciliteer jou bij jouw traject. Ik plant zaadjes, denk met je mee, daag je uit en vang je op als het eens wat minder gelopen is. We lachen samen om de blunders en beginnen opnieuw tot je er bent. 

 

Tot we samen met een glas Champagne op dat terrasje zitten en jij tegen mij zegt: 
“ Inge, het is gelukt! Het was een fantastisch jaar! I did it! “ 
Want dat is mijn grootste doel als jouw coach! 

 

Ik zal jou online coachen en inspireren vanop mijn zonnig terras in Spanje, vanonder de druivenranken in Portugal of ergens onderweg op een schitterende locatie als we op ontdekking zijn met onze mobilhome. Want ik had ook ooit zo’n mooie droom die een doel werd en ondertussen is mijn fles champagne al op! Zie mijn verhaal 

Motivation@work
Motivation@work
press to zoom
Motivation@work
Motivation@work
press to zoom
Motivation@work
Motivation@work
press to zoom
Motivation@work
Motivation@work
press to zoom
1/2
foto Inge zoom.jpg

Concept coachingstraject

 • Intakegesprek (gratis)

 • Opstart: 6 online coaching sessies (1.5h) , 2x per maand + profielanalyse managementdrives ​​

       1050€*

 • Vervolmaking : 6 online coaching sessies ( 1.5h), 1x per maand

        900€*

 • Afronding: 1 online laatste maand met een glas! 
  Gratis

Andere opties

 • Losse coachingssessie 150€*

 • Hypnose sessie Mindscaping 150€*

 • Profielanalyse managementdrives 275€*

  • Inclusief boek, online vragenlijst en terugkoppeling

* alle prijzen zijn excl BTW, contacteer mij voor meer info.

 

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of voor meer info over de mogelijkheden.

Reeds gemotiveerde en tevreden klanten

Elektro Chris Jegers
FeelZen
Renoblast
Dupont
Encora
Business & Friends
A2 Projects
Autoglas Wetteren
Blommaert en Zoon
BVK Security
SOFI
DL Group
MarianLammens
Stevens
The 3house
Volta Sol
Zenparels
Infinimo
Brandstory
Devos
Golfbreker
Multum
Xtra
Inizo

Feelzen

“Ik heb een coachingtraject gevolgd bij Inge en ben super tevreden! Inge heeft een warme uitstraling en neemt voldoende tijd voor jou om op een ontspannen manier te werken. Ik raad een samenwerking met Inge aan omdat ze je op een zeer professionele manier begeleidt”

Inge Tackaert

Renoblast

In deze moeilijke economische tijden is Motivation@work een absolute meerwaarde voor mijn bedrijf. Sinds mijn samenwerking met Business Coach Inge is mijn omzet in stijgende lijn. Het voordeel ten opzichte van andere coachings is dat je met Inge veel dieper tot op het bot gaat!!!! En dit zorgt voor een directe aanpak en snel resultaat 👍”

Paul Walravens

Electro Chris Jegers

“Het roer omgooien was en is nog steeds geen sprong in het duister dankzij Inge van Motivation@work”

Chris Jegers

Stevens Metalworks

Mijn coachingstraject bij Motivation@work was heel leerrijk zowel voor mijn bedrijf als voor mijn privéleven. Met de vaardigheden die ik geleerd heb bij Inge ben ik direct aan de slag gegaan en ben ik een stuk zelfzekerder geworden in het ondernemen. Echt een aanrader voor wie in zichzelf wil investeren!

Miguel Stevens

Group Solar

Waarde vrienden en collega’s. Gisteren had ik het genoegen een Motivatie-training te mogen meemaken die gegeven werd door Inge Slabbinck. Haar bedrijfsnaam heeft ze in ieder geval correct gekozen: Motivation@work! Ben jezelf of één van de medewerkers de drive een beetje verloren, ben je de weg kwijt naar je doel of weet je niet eens meer "waarom je het allemaal doet"? Inge loodst je met zachte hand opnieuw naar het juiste pad. Met de “Why ?” als leidraad laat ze jou terug de passie voelen voor wat we willen bereiken. Inspiratie voor "sales" en "managementsdrives" tot en met coaching in "Leadership" dit is wat Inge je bezorgt. Motivation@work! Beter kon en kan het niet gezegd worden.

Alex De Swaef

Marian Lemmens

Een absolute meerwaarde om je plaats te vinden/voelen binnen een zelfredzaam team.

Marian Lemmens

Igor Geubbelmans Consulting en coaching

Ik heb in Inge Slabbinck van Motivation@Work een coach gevonden die recht op het doel af gaat. Na een coachingstraject stapte ik buiten met een helder antwoord op mijn ‘waarom’. Die is nu echt helder en heeft effect! Ik stap nu ook gerichter op mijn doelen af… te meer omdat ik ze nu ook effectief gesteld heb! Inge heeft me een nieuwe boost gegeven om concreet aan die doelen te gaan werken. Doorheen de sessies werkte het enthousiasme van Inge aanstekelijk. Ook online! Ze wist me écht te inspireren en uit te dagen. Door de spiegels die ze me voorgehouden heeft, heb ik mijn doelen voldoende uitdagend gemaakt en bruis ik van passie om er voor de volle 100% op af te gaan!

Igor Geubbelmans

Floor De Vlieghe

Inge was voor mij zeker een meerwaarde. Ze doet je nadenken en stilstaan bij zaken waar je anders niet over zou denken. Ze toont aan wat belangrijk is en wat niet belangrijk is. Inge leeft zich ook helemaal in in jouw organisatie. Een aanrader voor wie op een onderbouwde en veilige manier zijn of haar business wil versterken of uitbreiden.

Floor De Vlieghe

Meer reviews

"Ik had nood aan feedback, bevestiging en begeleiding in de positieve kijk terug vinden. De coaching heeft mij de goeie richting getoond, mijn motor gestart en mij een aanzet gegeven in de goeie richting."

"We hebben testen gedaan, nagedacht, zaken besproken, deze op papier gezet, opdrachten eraan gekoppeld waardoor de coaching geslaagd is. Zonder de praktische kant, ondanks dat dit af en toe confronterend was en niet altijd makkelijk, stond ik niet waar ik nu sta."

"Ik ben met andere verwachtingen begonnen aan de coaching. Ik was ervan overtuigd dat ik niet gemaakt was voor de job en een andere richting moest inslaan. Inge heeft mijn ogen geopend en een andere bril gegeven. Door de oefeningen en de andere bril op te zetten, kijk ik anders naar de wereld en mezelf. Al valt de bril af en toe eens af, of vergeet ik hem op te zetten. Maar alles gaat met vallen en opstaan. Ik vind mijn weg altijd terug naar/met de wijze, motiverende woorden van Inge. De coaching is anders verlopen, maar met een veel beter resultaat dan ik me had voorgenomen!"

"Inge is een heel aangename persoon, al van in het begin voelde ik me op mijn gemak en dat is zo gebleven. Een zachte stem om naar te luisteren, een warm hart dat ook rekening houdt met de persoonlijkheid van de klant, het geduld, de ideeën, de flexibiliteit en het niet uit de weggaan van nieuwe uitdagingen nemen je mee op avontuur."