Spain

Motivation@Work

coaching

Waarom coaching op een inspirerende locatie?

Als je vandaag jouw onderneming een score mag geven op /100  in het hebben van een helder doel en een strategisch plan? Hoeveel zou je dan jezelf geven? 


En hoeveel scoort de motivatie bij jou en jouw medewerkers?


Wat zou er dan nodig zijn om dat met 10% te verhogen? 


Een deelnemer noemde het een “thinkweek”. En zo moet je het eigenlijk bekijken. Even een paar dagen weg van het operationele, de organisatie, het gezinsleven. Even echt tijd nemen om na te denken over jouw onderneming, jouw team en jezelf als ondernemer, leidinggevende en als mens. Een helder doel opstellen en dan duidelijke lijnen zetten voor de komende 3 jaar.

20211012_112907.jpg

Wat mag je verwachten

Je wordt door mij uitgedaagd en geïnspireerd om jouw grote plaatje te herbekijken:

  • Jij  als ondernemer, als leidinggevende en als mens. Hoe loopt dat vandaag, wat drijft jou, waar ben je goed in en waar wil je nog in groeien? Wat is jouw passie, talent en wat zijn jouw valkuilen? Hoe zit het met de work-life balance?

  • Jouw onderneming: waarom doen jullie wat jullie doen? Jij en jouw team? Of leeft dat vooral bij jou en minder bij jouw team? Heb je de juiste klanten, het juiste timemanagement, hoe efficiënt verloopt alles en in hoeverre werk jij als zaakvoerder VOOR of AAN jouw bedrijf? In hoeverre werkt jouw team zelforganiserend? Heb je de gewenste omzet en winst?

  • Waar zou je over 3 jaar willen staan? Het mag best ambitieus zijn, maar het moet ook haalbaar zijn. En het gaat over meer dan omzet, het gaat ook over hoe jij in het leven wilt staan, welke balans je voor ogen hebt.

  • Hoe ga je het aanpakken? Waar zul je moeten delegeren, nieuwe pistes gaan ontdekken en waar zit jouw doelpubliek. Hoe ga je jouw team motiveren om vol vuur naar dat doel toe te werken? Hoe ga je jouw tijd herverdelen? En wat met de marketing?

 

Na 5 dagen ga je naar huis met een duidelijk, glashelder en concreet plan. De strategie is uitgewerkt, lijnen zijn uitgezet en je weet waar je kracht ligt en je valkuilen om het te doen slagen.

En dan ga je ervoor! Gemotiveerd, gefocust en gedreven en ik blijf langs de zijlijn supporteren en bijsturen tot je er bent.

 

Concept en locaties

Valencia en Damme

Er zijn twee locaties waar je dit avontuur kunt aangaan. Wil je er even helemaal uit en genieten van de zuiderse sfeer, zon en mentaliteit? Dan is er Valencia. Kies je liever voor een inspirerende locatie dichter bij huis dan is er het mooie Idyllische Damme. Het wordt georganiseerd in een groep van max 7 ondernemers die net als jij willen groeien als onderneming, ondernemer en als mens. 


Je kan ook 5 dagen alleen komen. Dan ligt de focus even helemaal op jezelf en wordt de tijd verdeeld tussen workshops, coaching en tijd op jezelf om de zaken even helemaal uit te werken. 

spanje amandelbloesems
  • Spanje > Valencia > Càlig

Het heerlijke klimaat en de locatie met zicht op zee en de bergen zorgen voor de perfecte uitvalsbasis om er even echt helemaal uit te zijn. Deze zuiderse bubbel geeft jou de rust en de ruimte om na te kunnen denken over waar jij met jouw bedrijf naartoe wilt en waar jij als ondernemer en mens gelukkig van wordt. Je verblijft in een prachtige B&B die jouw verblijf een extra gouden randje zal geven. Behalve je vlucht en eventuele huurauto is alles inbegrepen: verblijf, maaltijden, activiteiten… Zo hoef je je maar met 1 iets bezig te houden: de toekomst van jou en je bedrijf.

Damse vaart
  • België > West-vlaanderen > Damme 

Wil je liever wat dichter bij huis blijven maar toch in een inspirerende omgeving terecht komen? Dan is deze prachtige vakantiewoning in het idyllische Damme helemaal jouw ding! Tussen Brugge en Knokke ligt deze prachtig gerenoveerde woning verstopt. Je kunt je zowel buiten als binnen terugtrekken om aan jouw plan te werken en hebt uiteraard een eigen kamer.

Heeft u interesse? Neem nu contact op voor meer info of een afspraak