top of page

Motivation@Work

MANAGEMENT DRIVES, LEIDERSCHAP COACHING VOOR ONDERNEMERS

Certified partner Management Drives

Door elkaars krachten te kennen, kun je samen groeien. Management drives meet en maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert. Wij bieden daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu. Wij gebruiken een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap of organisatie cultuur.

We meten deze drijfveren op basis van een vragenlijst, die je in 20 minuten kunt invullen.

Zet Management Drives in voor:

Leiderschap

Organisatieveranderingen

Teamontwikkeling

Zelfsturende teams

Cultuurveranderingen

Voor meer info bezoek management drives.com

diagram managementdrives

Wat is Management Drives?

In Nederland is Management Drives zeer populair en wat te vergelijken met de hype van Insights in België. Juist omdat Insights al heel erg gekend is en door heel veel partners wordt aangeboden koos ik voor een minder gekende variant die in mijn ogen veel diepgaander is en minder “ in hokjes” werkt.

Management Drives verbetert de performance van organisaties door de effectiviteit van de medewerkers te vergroten. Management Drives werkt met een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken.

Management Drives helpt de drijfveren van mensen, groepen en organisaties te duiden. Drijfveren vormen de schakel tussen wat u denkt te kunnen en wat u daadwerkelijk gaat doen. Drijfveren geven zo richting aan uw vermogens, maar zeggen niets over de kwaliteit ervan.

Hieronder vindt u een overzicht van de Management Drives toepassingen zoals individuele coaching, managementteam performance, team coaching, organisatieontwikkeling, change management, …
Aan u om te bepalen welke domeinen voor uw organisatie interessant kunnen zijn.

Management Drives

Facts & Figures

Meer dan 350.000 mensen hebben een Management Drives profiel.

Er zijn meer dan 2500 licentiehouders.

Management Drives is actief in 45 landen.

De MD Survey is beschikbaar in 20 talen.

Heeft u interesse en wenst u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Contacteer me dan via het contactformulier.

bottom of page