top of page
Spain

Motivation@Work

Wat anderen vonden

Wat deelnemers vonden:

Reeds gemotiveerde en tevreden klanten

Elektro Chris Jegers
FeelZen
Renoblast
Dupont
Encora
Business & Friends
A2 Projects
Autoglas Wetteren
Blommaert en Zoon
BVK Security
SOFI
DL Group
MarianLammens
Stevens
The 3house
Volta Sol
Zenparels
Infinimo
Brandstory
Devos
Golfbreker
Multum
Xtra
Inizo

Host marketing services
 

Ellen Van Wulpen

Tijdens de retreat van juni 2022 leerde ik Inge kennen en er was meteen een klik. Niet veel later besloot ik haar als businesscoach onder de arm te nemen, om mijn bijberoep verder uit te bouwen naar iets groter. Maandelijkse online gesprekken brachten mij de structuur die ik nodig had om te blijven groeien. Met de nodige tips & tricks, goede raad en af en toe een duwtje in de rug, groeide mijn eenmanszaak in een tempo dat ik nooit had kunnen voorzien. Ik ben dankbaar voor Inge's inzichten en positieve vibes! Een aanrader voor starters, maar evengoed doorgewinterde ondernemers die een klankbord nodig hebben én strategische keuzes willen maken.

Suzerella

Suzan Dermul

Inge kwam op mijn pad tijdens het Pilates en selfcare retreat, georganiseerd door Inge & Floor. Vanaf het eerste moment voelde ik mij volledig op mijn gemak bij Inge. Ze gaf mij de ruimte en het duwtje dat ik nodig had om me open te stellen en samen na te denken hoe we mijn zaak de boost kunnen geven die het nodig had én terwijl mezelf, naast de zaak, doen kennismaken met zelfzorg. Ik hoefde dus niet te twijfelen of ik in zee wilde gaan met Inge en hier dieper op in wilde gaan via een één op één coaching. Er zijn geen woorden om te beschrijving hoe dit m’n kijk op ondernemen en op zorgen voor mezelf heeft verrijkt. Inge heeft me geholpen op meer vlakken dan ik had durven verwachten. De work-life balans was bij mij onbestaand. Enter Inge! Ik leer mezelf én m’n zaak kennen op een geheel ander niveau. Bij Inge mag je dromen, en die dromen helpt ze op een zachte, doeltreffende manier waarmaken. Inge, ontzettend bedankt!

Renoblast

In deze moeilijke economische tijden is Motivation@work een absolute meerwaarde voor mijn bedrijf. Sinds mijn samenwerking met Business Coach Inge is mijn omzet in stijgende lijn. Het voordeel ten opzichte van andere coachings is dat je met Inge veel dieper tot op het bot gaat!!!! En dit zorgt voor een directe aanpak en snel resultaat 👍”

Paul Walravens

Electro Chris Jegers

“Het roer omgooien was en is nog steeds geen sprong in het duister dankzij Inge van Motivation@work”

Chris Jegers

Stevens Metalworks

Mijn coachingstraject bij Motivation@work was heel leerrijk zowel voor mijn bedrijf als voor mijn privéleven. Met de vaardigheden die ik geleerd heb bij Inge ben ik direct aan de slag gegaan en ben ik een stuk zelfzekerder geworden in het ondernemen. Echt een aanrader voor wie in zichzelf wil investeren!

Miguel Stevens

Group Solar

Waarde vrienden en collega’s. Gisteren had ik het genoegen een Motivatie-training te mogen meemaken die gegeven werd door Inge Slabbinck. Haar bedrijfsnaam heeft ze in ieder geval correct gekozen: Motivation@work! Ben jezelf of één van de medewerkers de drive een beetje verloren, ben je de weg kwijt naar je doel of weet je niet eens meer "waarom je het allemaal doet"? Inge loodst je met zachte hand opnieuw naar het juiste pad. Met de “Why ?” als leidraad laat ze jou terug de passie voelen voor wat we willen bereiken. Inspiratie voor "sales" en "managementsdrives" tot en met coaching in "Leadership" dit is wat Inge je bezorgt. Motivation@work! Beter kon en kan het niet gezegd worden.

Alex De Swaef

Marian Lemmens

Een absolute meerwaarde om je plaats te vinden/voelen binnen een zelfredzaam team.

Marian Lemmens

Igor Geubbelmans Consulting en coaching

Ik heb in Inge Slabbinck van Motivation@Work een coach gevonden die recht op het doel af gaat. Na een coachingstraject stapte ik buiten met een helder antwoord op mijn ‘waarom’. Die is nu echt helder en heeft effect! Ik stap nu ook gerichter op mijn doelen af… te meer omdat ik ze nu ook effectief gesteld heb! Inge heeft me een nieuwe boost gegeven om concreet aan die doelen te gaan werken. Doorheen de sessies werkte het enthousiasme van Inge aanstekelijk. Ook online! Ze wist me écht te inspireren en uit te dagen. Door de spiegels die ze me voorgehouden heeft, heb ik mijn doelen voldoende uitdagend gemaakt en bruis ik van passie om er voor de volle 100% op af te gaan!

Igor Geubbelmans

Floor De Vlieghe

Inge was voor mij zeker een meerwaarde. Ze doet je nadenken en stilstaan bij zaken waar je anders niet over zou denken. Ze toont aan wat belangrijk is en wat niet belangrijk is. Inge leeft zich ook helemaal in in jouw organisatie. Een aanrader voor wie op een onderbouwde en veilige manier zijn of haar business wil versterken of uitbreiden.

Floor De Vlieghe

Meer reviews

"Ik had nood aan feedback, bevestiging en begeleiding in de positieve kijk terug vinden. De coaching heeft mij de goeie richting getoond, mijn motor gestart en mij een aanzet gegeven in de goeie richting."

"We hebben testen gedaan, nagedacht, zaken besproken, deze op papier gezet, opdrachten eraan gekoppeld waardoor de coaching geslaagd is. Zonder de praktische kant, ondanks dat dit af en toe confronterend was en niet altijd makkelijk, stond ik niet waar ik nu sta."

"Ik ben met andere verwachtingen begonnen aan de coaching. Ik was ervan overtuigd dat ik niet gemaakt was voor de job en een andere richting moest inslaan. Inge heeft mijn ogen geopend en een andere bril gegeven. Door de oefeningen en de andere bril op te zetten, kijk ik anders naar de wereld en mezelf. Al valt de bril af en toe eens af, of vergeet ik hem op te zetten. Maar alles gaat met vallen en opstaan. Ik vind mijn weg altijd terug naar/met de wijze, motiverende woorden van Inge. De coaching is anders verlopen, maar met een veel beter resultaat dan ik me had voorgenomen!"

"Inge is een heel aangename persoon, al van in het begin voelde ik me op mijn gemak en dat is zo gebleven. Een zachte stem om naar te luisteren, een warm hart dat ook rekening houdt met de persoonlijkheid van de klant, het geduld, de ideeën, de flexibiliteit en het niet uit de weggaan van nieuwe uitdagingen nemen je mee op avontuur."

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of voor meer info over de mogelijkheden.

bottom of page