top of page
Themareizen

Motivation@Work

HERONTDEK DE PASSIE IN JOUW LEVEN

sinaasappels.jpg

Waarom themareizen?

Het wordt een zuiders avontuur waarbij je je onderdompelt in een inspirerende nieuwe richting gecombineerd met een opfrissing van jouw positieve mindset!  En dat vanop een heerlijk zonnige locatie in Spanje!

  • Een gezonde geest in een gezond lichaam. Combineer de boeiende wereld van Pilates met een stevige update van de manier waarop jij in het leven staat, met welke bril jij naar de wereld kijkt. Vind op die manier opnieuw de balans om weer volop voor het leven te gaan.

  • Hoe heerlijk moet het zijn om die prachtige lucht, authentieke huisjes en pakkende taferelen te kunnen vastleggen op een foto in jouw eigen interpretatie? Daarbij gaat het dus niet alleen om fotografietechnieken maar ook over jouw mindset. Waar je gevoel en techniek combineert begint de magie!

thermareizen

Wat mag je verwachten

Samen met een professioneel lesgever gaan wij jou onderdompelen in de magie van de passie! Daarbij worden verschillende combi’s aangeboden. Het kan gaan over de expressie in jezelf naar boven halen in een fotografieworkshop of de balans terugvinden tussen een gezonde geest in een gezond lichaam bij een Pilates retreat.

Huidig aanbod:

  • Pilates & Selfcare retreat: Een gezonde geest in een gezond lichaam in Càlig, Spanje

  • Fotografie- workshop– Feel the picture: Basistechnieken fotografie in Càlig, Spanje

Anchor 1

Concept en locaties

Je verblijft in een comfortabele B&B in Càlig (Valencia, Spanje) waar je helemaal tot rust zult komen. De ideale basis om aan de slag te gaan met jouw nieuwe passie! In de voormiddag zijn er workshops en s ’middags ben je vrij om tot rust te komen of verder te werken met wat je hebt geleerd. Behalve je vlucht en eventuele huurauto is alles inbegrepen: verblijf, maaltijden, activiteiten, materiaal… Zo hoef je je maar met 1 iets bezig te houden: focus op jouw nieuwe avontuur.

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of voor meer info over de mogelijkheden.

bottom of page