top of page
Themareizen

Motivation@Work

HERONTDEK DE PASSIE IN JOUW LEVEN

sinaasappels.jpg

Waarom themareizen?

Het wordt een zuiders avontuur waarbij je heerlijk Me-time gecombineert met een opfrissing van jouw positieve mindset!  En dat vanop een heerlijk zonnige locatie in Spanje of Portugal!

  • Een gezonde geest in een gezond lichaam. Combineer de boeiende wereld van Pilates met een stevige update van de manier waarop jij in het leven staat, met welke bril jij naar de wereld kijkt. Vind op die manier opnieuw de balans om weer volop voor het leven te gaan.

  • Gun jezelf als vrouw even 5 dagen echte Me-time! 5 dagen samen met 9 andere dames genieten van de natuur, de verassende activiteiten, gastronomisch eten en genieten van alle ontspannende activiteiten op ons landgoed in Portugal.

thermareizen

Huidig aanbod:

  • Pilates & Selfcare retreat: Een gezonde geest in een gezond lichaam in Càlig, Spanje

  • POWERVROUWEN retreat: 5 dagen me-time met een groep andere vrouwen in het groene hart van Portugal

Anchor 1

Concept en locaties

Je verblijft in een comfortabele B&B in Càlig (Valencia, Spanje) of Póvoa de Midões (regio Coimbra, Portugal) waar je helemaal tot rust zult komen. De ideale basis om aan de slag te gaan met jouw nieuwe passie! In de voormiddag zijn er workshops en s ’middags ben je vrij om tot rust te komen of verder te werken met wat je hebt geleerd. Behalve je vlucht en eventuele huurauto is alles inbegrepen: verblijf, maaltijden, activiteiten, materiaal… Zo hoef je je maar met 1 iets bezig te houden: focus op jouw nieuwe avontuur en genieten van jouw Me-Time!

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of voor meer info over de mogelijkheden.

bottom of page