top of page
Zelfsturende teams

Een gemotiveerd proactief team

ZELFS ALS JE GEEN GEBOREN LEIDER BENT

Laat mij jou helpen zodat jij opnieuw meer tijd krijgt om AAN jouw bedrijf/team te werken ipv VOOR.

Inge Slabbinck

in 3 stappen

Herken je dit?

 • Had jij ook een ander beeld van hoe je als onderneming/team kon groeien toen je medewerkers aanwierf?

 • Had je verwacht dat ze jou perfect zouden ontlasten met zaken die jij liever delegeert zodat jij als ondernemer/leidinggevende kunt bezig zijn met de strategie en groei van jouw bedrijf of team?

 • Had je ervan gedroomd om misbaar te worden in jouw bedrijf/team zodat je weer meer ruimte en tijd krijgt voor andere zaken zoals sporten, gezin, vakantie?

 • Raak je jouw kostbare tijd kwijt aan brandjes blussen, motiveren, controleren, bijsturen en doe je sommige operationele zaken gewoon weer zelf?

 • Ontbreekt jou de tijd om je bezig te houden met langetermijnstrategieën en het nemen van beslissingen die jouw bedrijf/team vooruit helpen, omdat je wordt opgeslokt door dagelijkse operationele taken?

Roland Gerets.png

I had the pleasure in working together with Inge in 2 different roles… As a Sales Trainer & Coach. She was passionate about transferring skills, getting people ready for the task and be able to think outside the box to create content that inspires people! As a Team Manager she wanted to provide the team with a level of confidence to build own plans and grant them the trust to execute those plans. In fact she’s a strong believer in self steering teams and even if it took some time she succeeded in creating a self-propelling team.

Roland Gerets - Sales & Marketing Manager HR Solutions at Attentia

Het kan echt anders!

Wat zou het voor jou betekenen als je jouw team in 3 stappen kunt transformeren naar een gemotiveerd proactief team? Een team die de stuwende kracht is in de zeilen van jouw onderneming/organisatie, die die extra mile gaat omdat ze het willen en niet omdat ze het moeten!

En stel je voor dat je daardoor weer extra tijd creëert om te doen waar jij goed in bent: ondernemen en ruimte creëren voor groei, innovatie en strategisch denken binnen jouw organisatie.

Ik wil je heel graag op weg helpen! Ik geef jou alle info, inzichten, modellen, concrete templates en planningen die ik zelf heb ontwikkeld en gebruikt om het bij mij te doen slagen. Ik leer jou de nodige skills en technieken die je nodig hebt om het roer om te gooien.

Profiteer van mijn succesvolle ervaringen waardoor jij de valkuilen en muren waar ik in -en tegenaan liep gewoon kunt overslaan. Ik ken jouw frustratie, maar ook de trots en voldoening als ik mijn team na veel trial en error gemotiveerd en profactief succes zag boeken. Ik blijf tijdens jouw proces achter de schermen aanwezig om jou te begeleiden en te ondersteunen als je dat nodig hebt.

Download alvast gratis e-book van mijn top 9 gouden tips om een proactief team te worden.

Download mijn gratis e-book met daarin 9 gouden tips!

maak met deze 9 tips uw team proactief.jpg
Sigrid Christiaens.png

Teamleaders zijn vaak zo erg op iemands cijfers gefocust dat ze de persoon erachter niet zien. Bij Inge is het net het tegenovergestelde. Zij is dé people manager bij uitstek en weet elk individu naar een hoger niveau te tillen waardoor de cijfers automatisch volgen. Door haar manier van coachen haalt ze het beste in mensen naar boven. Het is onwaarschijnlijk hoe ze haar mensen kan motiveren en ze is een pionier op het gebied van zelfsturende teams. Inge is zonder twijfel de persoon waar ik in mijn carrière het meest van geleerd heb.

Sigrid Christiaens - Verlies & Veerkracht

GRATIS LIVE WEBINAR

Schrijf je vandaag nog in voor de gratis live webinar: “Jouw team gemotiveerd en pro-actief in 3 stappen”. Ik vertel je hoe in deze gratis live Webinar.
Stop met aanmodderen en leer hoe je de huidige situatie vanuit de essentie kunt omdraaien!

 

Schrijf je nu in en ga daarna direct aan de slag! Kies het moment die voor jou het beste uitkomt en laat je live inspireren door direct toepasbare gouden tips en de ervaringen van andere leidinggevenden tijdens de live Q&A. Mis dit niet!
 

Webinar

Start vandaag en kies het pakket die bij jou past met een korting tot 25%!

Online academy

Online academy

Jouw GPS naar verandering

Inzichten, modellen, oefeningen, video's, etc.

€ 1.890

Presales korting!! 

25% korting bij inschrijving tot eind juli: 1417€

In deze Online academy leer je in 3 stappen hoe je de transformatie van jouw team concreet en helder aanpakt.
 

1: voorbereiding:

Hier ga je het juiste klimaat en kader creëren. Je ontwikkelt een vruchtbare voedingsbodem van vertrouwen, betrokkenheid, kwetsbaarheid en creativiteit. Je maakt voor jezelf duidelijk hoe het ideale proactieve team er voor jou uitziet. Je maakt een analyse en bepaalt de WHY van jouw bedrijf of team.

 

2: in de praktijk

We gaan nu concreet aan de slag met jouw leiderschap en het in fases loslaten van die controle. Je krijgt handige richtlijnen en templates voor motiverende one 2 one gesprekken, teammeetings, evaluatiegesprekken en hoe je een teamcharter moet maken met jouw team. Je leert hoe je de focus scherp houdt en jouw team kan blijven motiveren. Maar je leert ook om te gaan met bezwaren en weerstand.

 

3: borgen

Hoe maak je van jouw medewerkers sterke ambassadeurs? En wat is de impact van gelukkige medewerkers op jouw klanten en dus ook jouw omzet? Je zult leren hoe je het ook op lange termijn kunt volhouden en waar je op moet letten als je nieuwe mensen aanwerft.

Inclusief

pakketten
Premium pakket

Premium pakket

Kies voor extra 1-op-1 ondersteuning en motivatie van mij als jouw businesscoach

Gratis intakegesprek
6 x online 1-op-1 coachings (1.5h) om de 14 dagen

Profielanalyse managementdrives

 • Online academy 6 maand 24/24 en 7/7 beschikbaar

€ 2.890

Presales korting!! 

20% korting bij inschrijving tot eind juli: 2.312€

In dit premium pakket zitten naast de online academy ook 6 persoonlijke 1-op-1 coachings met mij als jouw businesscoach. Ik begeleid je op jouw weg op basis van mijn eigen expertise en ervaringen en maak zaken helder en concreet. Het is fijn om naast de online academy ook met iemand te kunnen overleggen en je te laten motiveren en adviseren. I am right beside you!

Daarnaast krijg je ook een verhelderende profielanalyse van Managementdrives die op basis van een aantal online vragen jouw drijfveren, valkuilen en blinde vlekken blootlegt.

Inclusief

 • Online academy gedurende 6 maand 24/24 7/7 beschikbaar

 • welkomstpakket

 • + 6 begeleidende online coachings (1.5h) om de 2 weken

 • Profielbepaling managementdrives

 • Hardcoverboek managementdrives

 • Boek Spelbrekers

 • Q&A online groepsessies met andere deelnemers

vip pakket

Vip pakket

Kies voor een jaar lang begeleiding voor jou en jouw team

Gratis intakegesprek

13 ( volledig jaar) begeleidende online coachings (1.5h)

Profielanalyse managementdrives, 

Teamscan via management drives (1dag met jouw team)

€ 5890

Presales korting!! 

10% korting bij inschrijving tot eind juli: 5.301€

Neem geen risico en laat je een jaar lang begeleiden! En niet alleen jij wordt begeleid, maar in dit pakket komt ook jouw team aan de beurt! Want gedurende een volledige dag workshop met jouw team gaan we aan de slag met de drijfveren, valkuilen en blinde vlekken van ieder afzonderlijk, maar ook als team. Daarnaast krijg je een volledig jaar toegang tot de academy en zien en spreken wij elkaar online maandelijks gedurende een volledig jaar. We ruimen blokkers en twijfels weg, zorgen voor die “schop onder de kont” als dat nodig is en houden de motivatie hoog. Want begrijp me niet verkeerd… Het is een pittig proces! Maar van dit soort pakketten neem ik er slechts 2 per jaar aan! Wacht dus niet te lang om jouw plekje te reserveren.

Inclusief

 • Online academy gedurende 1 jaar 24/24 7/7 beschikbaar

 • welkomstpakket

 • Profielbepaling managementdrives voor jou individueel

 • Hardcoverboek managementdrives

 • Boek Spelbrekers

 • Q&A online groepsessies met andere deelnemers

Veerle Hofman.png

Inge is een motiverende en inspirerende leider/coach die mensen helpt de beste versie van zichzelf te worden. Als teamleader slaagt ze er in haar team het nodige vertrouwen te geven zodat men initiatief durft nemen. Zij zal hen bovendien challengen in het nemen van commitment en verantwoordelijkheid. Hierdoor zet ze mooie resultaten neer met een zelfsturend en gemotiveerd team.

Veerle Hofman - Training & Coaching Development Manager at Roularta Media

Bekijk onderstaande video met getuigenissen van ondernemers en leidinggevenden die de stap al hebben gemaakt

Jurgen Decuyper.png

De resultaten zijn maar zo goed als het werk van het volledige team en dat wist Inge ten volle te benutten. Inge is een uitstekende people manager en ware motivator voor elk individu. Inge wist ons volledige team te leiden naar de allerbeste prestaties. De voorbije drie jaar met Inge als teammanager waren fantastisch en ontzettend leervol. Haar aanpak is uniek en succesvol!

Jurgen Decuyper - Training and Development Specialist at FCR Media Belgium

Ik heb in jouw schoenen gestaan..

In 2016 kreeg ik als salesmanager een nieuw team toegewezen. Het team had nationaal het aller slechtste salescijfer (op 8 salesteams) en was samengesteld uit: •½ Vlamingen en ½ Walen •2 personen die bijna de pensioenleeftijd hadden •2 vakbondsafgevaardigden •2 langdurige zieken •2 schoolverlaters •2 haantjes. De motivatie en de sfeer binnen het team zat ver onder 0… De moed zakte me letterlijk in mijn schoenen. Lees meer hoe het verder ging. Het heeft jammer genoeg geen happy end... Ik volgde op dat moment een opleiding master NLP waarbij ik als eindwerk het onderwerp “zelfsturende teams” had gekozen. Maar meer dan een eindwerk op basis van een aantal boeken was het niet… Ik stelde voor aan mijn leidinggevende om mijn overtuiging en inhoud van mijn eindwerk in de praktijk te testen… Ik kreeg carte blanche voor 1 jaar, “want erger kon het niet…” zei hij. Na 1 jaar hadden wij nationaal het beste salescijfer, was niemand uit het team een dag ziek geweest, waren Walen en Vlamingen de beste vrienden, gingen onze vakbondsmensen als ware krijgers onze werkwijze verdedigen bij de raad van bestuur en was het team zo gemotiveerd dat ik mensen moest vragen om tijdens hun verlof NIET te werken wegens verzekeringsredenen…. Ik had ineens een zee van tijd, kon me ineens weer meer focussen op de nieuwe trends, opportuniteiten en de veranderingen in de markt. En dat werd dan gedeeld met mijn team. Zij gingen ermee aan de slag… Er was plezier, drive, motivatie en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Het was pure magie. En dat cijfer? Dat kwam gewoon vanzelf…. Een maand later kreeg ik een nieuwe leidinggevende, iemand die niet geloofde in “mijn systeem” en mij en mijn team dwong om opnieuw in het gareel te lopen van micromanagement en controle…. Het was horror om mijn team te zien onderuitgaan, het licht in hun ogen te zien doven… Ziekte, hartproblemen, en dalende cijfers… Toen kwam het moment dat ik uit de parkeergarage reed op weg naar huis en de weg niet meer wist…De weg die ik elke dag nam…. Ik wist het echt niet meer….Ik zette mijn adres in mijn gps en reed bevend naar huis. Ik stond met 1 been in een burn-out…. Ik ken dus de magie van een gemotiveerd en betrokken team maar ook de frustratie en onmacht als het weer wordt afgepakt.. Het zette mij aan om er iets mee te doen, het groter te zien dan mijn eigen team en organisatie. Ik schreef er een boek over samen met 3 andere businesscoaches en liet een jaar later mijn gouden kooi achter. Ik startte als zelfstandig businesscoach om ook andere leidinggevenden en organisaties te inspireren en te motiveren om het anders aan te pakken.

Mijn eigen verhaal

Ik schreef een boek

Ik besloot mijn verhaal te gebruiken om anderen te helpen. Ik wilde mijn ervaringen, valkuilen en successen delen met andere leidingevenden. Op die manier kunnen zij ook ervaren hoe heerlijk het is als een team super gemotiveerd autonoom werkt en zo een hefboom is in de groei en succes van hun bedrijf.  Ik besloot om samen met 3 andere businesscoaches een boek te schrijven over zelfsturende teams. We interviewden tientallen ondernemers, leidinggevenden en medewerkers, deden enquêtes en maakten er een “doe-boek” van. Een boek vol inzichten, concrete handvaten en coachingstechnieken.

Ronald De Rycke.png

Peoplemanager met grote P... dat is Inge Slabbinck in het kort. Als geen ander kan Inge zowel een team als een individu sturen in een richting die passend is bij de mens achter de medewerker. Daarbij worden de vooropgestelde doelen nooit uit het oog verloren en ervaart de collega of het teamlid een vrijheid die hem of haar stuwt naar een hoger niveau. Het was een genoegen om ruim anderhalf jaar deel uit te maken van Inge haar salesteam als account manager!

Ronald Derycke - Sales Manager bij FCR Media Belgium, Facilitating Commerce & Relationships Sales Manager bij FCR Media Belgium

Hier ga je voor!

 • Een gemotiveerd en proactief team die met plezier komt werken.

 • Een geweldige dynamiek binnen het team waar zowel jij als jouw team gewoon energie van krijgt.

 • Een sfeer van vrijheidvertrouwen, betrokkenheid, respect en creativiteit.

 • Jouw team heeft maar 1 doel: jouw/hun onderneming naar het volgend niveau brengen.

 • Praktische zaken worden in het team onderling geregeld, zoals wisselen van uren, overnemen van taken, overdracht bij ziekte, etc…

 • Je hebt geleerd om de controle los te laten en erop te vertrouwen dat als jij niet aanwezig bent, alles op wieltjes loopt.

 • Jouw team komt spontaan met innovatieve ideeën om de werking en strategie van jouw bedrijf te verbeteren en verhogen en dus ook de omzet!

 • Er is tijd voor fun, maar er wordt ook hard en gefocused gewerkt.

 • Je hebt ineens tijd voor dat uurtje (of 2) sport, netwerken, opleidingen en misschien wel een middagje vrij met partner, kinderen, je moeder of alleen. En dat zonder schuldgevoel.

 • De communicatie is top met jouw team, niet te veel en niet te weinig.

 • Je hebt geleerd hoe je 1-op-1 gesprekken voert, motiverende teammeetings organiseert en hoe je de waarden van jouw bedrijf hoog en top of mind houdt.

 • Je bent een gelukkige ondernemer/leidingevende omdat jouw team dat ook is en omdat jouw klanten daar geweldig op reageren. Dus ben je ook gelukkig als mens!

Op weg naar de maan

Ja, Maar….

Je moet altijd ergens beginnen… Uit ervaring weet ik dat er mensen zijn die heel snel mee op de boot stappen, mensen die wat de kat uit de boom kijken en helaas ook mensen die zich daar gewoonweg niet comfortabel bij voelen en liever werken in een command en controle systeem. Maar eerlijk? Die laatste groep is in de minderheid. Je hebt niet op 1 dag een goed functionerend en gemotiveerd zelfsturend team… daar gaat wat tijd over.

Nee, maar als jij een BTW nummer hebt wordt er geen BTW aangerekend omdat dit niet  hoeft bij zakelijke transacties tussen 2 EU landen.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Natuurlijk! Daarvoor dient het gratis intakegesprek als je kiest voor het premium of vip pakket. Bij het online pakket is er minder contact tussen jou en mij als jouw coach. In dat intakegesprek maken wij kennis met elkaar en pols ik even naar waar jij als ondernemer/leidinggevende met jouw team naartoe wilt en wat er vandaag speelt. Daarbij geef ik jou alvast wat nuttige tips. Als je het daarna niet “voelt” dan is er helemaal niets gebeurd!

Ik vind het moeilijk om in te schrijven omdat ik niet weet of wij een “klik” zullen hebben.

Het online gedeelte doe je helemaal op jouw eigen tempo. Uit ervaring weet ik dat het beter is om niet teveel tijd tussen de verschillende lessen te laten. Bij het Premium en Vip pakket zullen er zeker moeilijke momenten komen. Soms echt confronterend… Maar dat hoort bij jouw groeiproces. Juist dan laat ik jou niet los en loods ik jou door deze moeilijke fase heen. We go all the way…. of niet …. Uiteraard kunnen we wel een pauze inlassen als dat echt niet anders kan en relevant is in jouw situatie (bv: bevalling, verhuis, etc…).

Kan is tijdens mijn traject stoppen?

Ik weet niet of mijn team daar klaar voor is

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of voor meer info over de mogelijkheden.

bottom of page